FAR's DRENG(og pige)

DEBATTEN

Melinas blog er oppe at køre, og i den anledning vil vi gerne introducere jer for et koncept, der kommer til at køre på tværs af begge blogs: Debatten.

Til en start vil vi fra tid til anden udgive et indlæg hver, hvor vi vil debattere det samme emne og dermed give jer to synspunkter. Tanken er, at det kan være alt mellem himmel og jord, store og små ting, og med tiden er det meningen, at det skal være jer, der vælger, hvilke emner vi skal skrive om. Da vi begge er helt nye og endnu ikke har så mange læsere med, vil vi starte med selv at vælge emnet de første 2-3 gange, men hvis der er nogen, der allerede har forslag nu, så tager vi selvfølgelig imod med kyshånd.

Vi starter første gang på mandag, og emnet løfter vi sløret for i overskriften der. Dette indlæg er blot en kort introduktion til ideen, og vi glæder os til at se, om det er noget, der fanger jeres interesse.

comical-quotes-about-life-7-17-best-ideas-about-funny-lessons-on-pinterest

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAR's DRENG(og pige)