DEBATTEN: Sabbatår

Vinterjakker

img_3706

img_3752Trøje fra YAS (her), Taske fra Trendday (her), Frakke fra Zara(her)

Der er en del af jer, der har spurgt hvor min frakke med de pelsede blå ærmer er fra. Til dem, der ikke har fået svar og stadig er interesserede, så er den fra Zara og i kan finde den herhvis det er detaljen med imiteret pels på ærmerne, der vækker jeres interesse, så linker jeg også til et andet alternativ fra Zara her

Apropos frakker, så har jeg selv klikket disse to hjem i sidste uge. Jeg glæder mig til, at de lander, så jeg kan holde varmen henover vinteren. Eller i hvert fald prøve på det!

img_3758Grøn Amelia faux fur jakke fra Trendday (her), sort Blake faux fur jakke fra American dreams (her)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEBATTEN: Sabbatår