Grækenlandsguide: MILOS

Mybagup – lej din drømmetaske

Hej piger,

December måned er fyldt med festligheder og og specielle lejligheder til at skulle have lidt ekstra fint tøj på og gøre en smule mere ud af sig selv, end man normalt gør, blandt andet nytårsaften. Jeg vil gerne dele et koncept med jer, som jeg har taget til mig med stor glæde. Jeg ved, at jeg ikke er den eneste pige i København på min alder, der deler passionen for designertasker, men jeg ved samtidig også, at jeg ikke er den eneste, der ikke har råd til at skulle købe en ny hver gang, der er en særlig lejlighed eller et event, jeg skal til. Mybagup er et deleøkonomisk koncept, hvor du i stedet for at købe din drømmetaske, kan leje din drømmetaske! Jeg mener bestemt ikke, at det ene skal udelukke det andet, men det er et super godt alternativ og giver dig rig mulighed for lidt afveksling i dine looks.

I kan besøge Mybagups fysiske butik i København på Kompagnistræde 31, inde i Manulu Vintage (endnu flere fristelser!) eller deres instagram her. Der er flere forskellige designere, modeller og farver at vælge imellem, og hvis det er alt for svært, så er det jo lækkert, at man med det her koncept ikke behøver at gå på kompromis, men bare kan leje en ny igen næste gang lejligheden byder sig. Priser og nærmere information kan i finde på deres hjemmeside her.

Jeg har tidligere haft lånt to tasker fra butikken og har i sinde at skulle leje en 3. til nytår, og det kommer helt klart ikke til at være den sidste.

img_5661 img_5579img_5633

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grækenlandsguide: MILOS