Mybagup - lej din drømmetaske

DEBATTEN: Nytårsforsæt

Hej og velkommen til år 2018!

Først og fremmest så håber jeg, at i har haft et godt år 2017 og en lækker aften i går. Det har jeg i hvert fald. 2017 har været et primært godt og sorgløst år for mig, ligesom jeg lykkeligt kan sige om de mange foregående også – og det sætter jeg stor pris på og føler mig meget heldig over. Det er bestemt ikke alle, der kan sige det samme.

fullsizerender

Melina og jeg har valgt at dedikere 2018’s første indlæg til debatten- og hvad er mere relevant at tage op lige nu end: Nytårsforsæt. Jeg kan rimelig hurtigt og helt uden at skamme mig sige, at jeg overordnet set synes, at det er noget pjat. Jeg sammenligner det lidt med mine konstante løfter om, at på mandag starter der en ny uge, og så vil jeg begynde at træne, starte med at spise sundt, bruge mindre tid på min telefon og læse mere avis-  og når jeg så sidder onsdag og hverken har gjort det ene eller det andet, så udskyder jeg blot til næste mandag. Sådan kan jeg mere eller mindre blive ved hele og året lige indtil, at muligheden for at lave et nytårsforsæt byder sig. Situationen er den samme bortset fra, at man er nødt til at love sig selv noget endnu større end det i småtingsafdelingen man ellers har gjort, for nu er det jo et helt nyt år og ikke bare en ny uge! Der er ingen grund til at skuffe sig selv fra start af, det er ikke sådan, man starter et godt år, og skuffelser skal der jo nok komme rigeligt af alligevel:-)

Når det så er sagt, så er det jo helt okay, hvis ikke endda super godt at have nogle mål med sig selv og sit liv. Det behøver man dog ikke starte med lige i dag, hvor man ligger med tømmermænd efter nytårsfesten og allerhøjst har bevæget sig ud for at købe en pizza. Det kan også sagtens være i morgen, i næste uge eller om en måned, det er hverken for tidligt eller for sent uanset hvad.

Personligt kunne jeg godt tænke mig, at år 2018 bliver et år, hvor jeg gør mig umage med at være ekstra sød ved andre. Generelt et år hvor alle husker at være søde ved hinanden, både på de indre linjer, de nære relationer, men bestemt også på et større plan! Det kunne være super dejligt og befriende hvis snakken om dem og os blev markant nedtonet. Det tætteste jeg kommer på et nytårsforsæt er, at jeg skal stoppe med at tage alting så nært, især de små ting. Det er sikkert noget, jeg deler med mange andre og håber, at jeg kan få mere eller mindre aflivet. Nu kommer jeg lige i tanke om, at det også ville være en god ide at få anskaffet mig en cykel- og en endnu bedre ide, hvis jeg også begynder at bruge den!

Efter at have skrevet det her indlæg, så synes jeg, at det måske alligevel giver god mening, at man bruger årets første dag til at tage sig selv op til overvejelse og skue lidt bagud, men selvfølgelig også frem. Så et nytårsfortsæt kunne være at huske at reflektere mere over vigtige ting…

Nu vil jeg læse Melinas indlæg om nytårsforsæt til debatten- det glæder jeg mig til! I kan gøre det samme HER

vi ses snart

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mybagup - lej din drømmetaske