02.01.2018

AMSTERDAM

Tilbragte en kold, forlænget weekend i Amsterdam. Det var en fornøjelse og ikke mindst en positiv overraskelse, dog en smule svært at nyde byen, når man føler, at ens ansigt er ved at falde af grundet minusgraderne. Byen er fantastisk fin og hyggelig og minder lidt om Nyhavn, hvis jeg skal sammenligne det med noget jeg har set før. Dog uden alle de mange turistfæller. Tværtimod er der virkelig mange smarte cafeer med styr på indretning og kvalitet og små butikker med alt hvad du kan drømme om af “nipsting”. Det er nærmere svært at beslutte sig for, hvor man skal slå sig ned fordi der er så mange fine steder at vælge imellem, end det er svært at finde et sted, der rent faktisk er rigtig godt. Det er ikke mange storbyer jeg har oplevet det i og føler ofte det kan være en kamp at ramme noget, der bare spiller. Jeg kan personligt godt lide de lidt mindre storbyer og føler mig bedre tilpas når jeg trisser rundt ved de fine kanaler i de smalle gader mellem små og skæve huse, fremfor på store shoppinggader i London eller NY f.eks. Selvom det nu heller ikke er noget som jeg har noget imod! Byen giver mig lidt en følelse af at blive sat tilbage i tiden- Kanalrundfart, sporvogne, brosten og hygge i stor stil.

img_1928Bluse: Niné Copenhagen (her), Øreringe: Maanesten (her), Taske fra My Bagup: kan lejes (her)
img_2567

img_2566

img_2565

img_2564

img_2563Jakke: Niné Copenhagen (her), Bukser: Sparkz (her)
img_2562

img_2561

img_2559

img_2557

img_2556

img_2552

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

02.01.2018