AMSTERDAM

DESENIO – rabatkode + lejlighedsupdate

img_2956 img_2957Hej piger,

Jeg vil gerne lige dele en virkelig god rabatkode med jer til Desenios webshop, der giver 25% på alle plakater pånær handpicked-/collaboration plakater og rammer. Koden er “ALEKSANDRA”. Jeg har lavet et instagramsamarbejde med dem, men har faktisk selv tænkt mig at benytte rabatkoden til at få noget op at hænge på væggene i min stue også. Jeg er helt vild med deres hjemmeside, der er lækkert designet og både giver god mulighed for at få inspiration fra andre, der har handler hos dem, men også viser deres eksempler på hvordan man kan sammensætte de forskellige plakater, hvis man trykker på”perfect pair” i menulinjen. Det er rart for sådan en som mig, der ikke er den mest kreative. Jeg har selv forsøgt at få lidt farver med på de fleste plakater, men Desenio har et stort udvalgt af sort-hvide plakater, der passer ind stort set i alle hjem. De kan i stedet piftes op med en af de mange forskellige billedrammer som Desenio også tilbyder på deres webshop.  I kan besøge deres hjemmeside via linket her.

God fornøjelse!

29136363_10215278603618945_8906213020150005760_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AMSTERDAM